POS%20pisa%EF%BF%BD%EF%BF%BDi

RP-100

RP-100 izuzetno je brz POS termalni pisač. Brzina ispisa je do 300 mm/s rezolucije 203 dpi. Male dimenzije i mogućnost montaže na zid čine ga idealnim za mnoge aplikacije. Različite opcije sučelja omogućuju njegovu jednostavnu integraciju u sva POS rješenja. Vrlo je pogodan za rad u kuhinjama restorana jer ima opciju vizualne i zvučne signalizacije ispisa narudžbe i time kuhinjsko zvono postaje nepotrebno.
Kompatabilan sa ESC/POS i STAR setom naredbi • sučelje serijsko USB ethernet • konfiguracija pomoću etherneta na ugrađenoj WEB stranici. • ispis dvodimenzionalnog barkoda • ispis grafike • Windows, Linux i POS driveri. • vijek termalne glave: 150 km, rezač: 1 milion rezova

RP-600

RP-600 brzi termalni pisač idealno je rješenje za maloprodaju i ugostiteljstvo. Širina papira od 58 do 80 mm i brzina ispisa do 230 mm/sec omogućavaju njegovu primjenu na različitim poslovima.
RP-600 ENERGY STAR certfikat jamči uštedu u potrošnji električne energije i očuvanje okoliša. Posebno optimiran ispis smanjuju potrošnju papira do 35%. Ispis u nijansama sivog daje izrazitu kvalitetu kada su u pitanju slike ili logotipovi . Nadalje smjer ispisa može se rotirati pri čemu se tekst ispisuje u različitim smjerovima . Dostupni su svi međunarodni znakovi. Izbor različitih drajvera omogućuje jednostavnu instalaciju i integraciju u svako POS okruženje.

RP-330

RP-330 termalni pisač rješenje je za maloprodaju i ugostiteljstvo u sredinama koje zahtijevaju brz i tih ispis. Podržava cijeli niz internacionalnih fontova. Kompaktna izvedba i mogućnost montaže na zid daju mu mogućnost primjene na različitim mjestima. Širok raspon sučelja i drajvera omogućuju jednostavnu instalaciju i integraciju u svako POS okruženje. RP-330 opremljen zvučnom signalizacijom kojom se može upravljati daljinski što ga čini idealnim za upotrebu u kuhinjama.
Širina trake 50 – 82.5 mm
Brzina ispisa 200 mm/sek u tekstualnom modu i 160/mm u grafičkom modu rada.
Na raspolaganju su različita sučelja: uz USB koji je standard moguće je odabrati serijski (RS-232C), paralelni(IEEE-1284), Ethernet ili WiFi(802.11b)

RP-700

RP-700 je dizajnedski oblikovan pisač sa mogućnošću odabira sjajne crne ili bijele boje. Trostruko sučelje na jednostavan način prošituje mogućnosti povezivanja pomoću USB, serijske ili Ethernet veze. Appleov MFi certifikat omogućuje uparivanje sa s Apple iPad®, iPhone®, iPod Toch® uređajima(opcija).
Mogućnost korištenja ispisa s prednje strane štiti RP-700 od prašine i polijevanja tekućinama, što je potrebno za okruženja kao što su restorani, barovi, kuhinje itd.