Mobilni terminali

PT 20

Mobilni terminal služi za skeniranje i pohranu bar kodova. Moguća je ugradnja ručke sa dodatnim okidačem u kojem se nalazi baterija koja ima dva puta veći kapacitet od standardne. U ponudi se nalazi i uređaj sa 2D skenerom. Procesor u samom uređaju je ARM9 Core 266MHz. Memorija uređaja je 4MB RAM i 8 MB ROM. Uređaj je otporan na padove i tekućine. Radi na vlastitom operativnom sistemu.

PT 60

Mobilni terminal služi za skeniranje i pohranu bar kodova. Moguća je ugradnja ručke sa dodatnim okidačem u kojem se nalazi baterija koja ima dva puta veći kapacitet od standardne. U ponudi se nalazi i uređaj sa 2D skenerom. Procesor u uređaju je CPU ARM9 Core 266Mhz. Memorija uređaja je 128MB RAM i 128 MB ROM. Uređaj je otporan na padove i tekućine. Radi na operativnom sistemu WIN CE 5.0. Moguća je komunikacija preko Bluetootha ill Wifia.

PT 90

Moguća je ugradnja ručke sa dodatnim okidačem u kojem se nalazi baterija koja ima dva puta veći kapacitet od standardne. U ponudi se nalazi i uređaj sa 2D skener. Moguća kombinacija sa 29 ili 44 tipki. Procesor u samom uređaju je CPU PXA310 806Mhz. Memorija uređaja je 256MB RAM i 256 MB ROM. Uređaj je otporan na padove i tekućine. Radi na operativnom sistemu WIN CE 6.0. Moguća je komunikacija preko Bluetootha ill Wifia. Ugrađeni slot za SD memorijsku karticu.