POS Monitori - Partner Tech

SM-15

Kombinacija pristupačne cijene i sofisticirane tehnologije čine SM-15 touch monitor idealnim za maloprodaju i ugostiteljstvo.
Karakteristike:
- zaslon diagonale 15"
- zauzima malo prostora
- otporan na polijevanje i prašinu (IP54)
- aluminijsko (SM-15TM) ili plastično kućište (SM-15TP)
- lako pristupačne tipke za OSD kontrolu
- mala potrošnja el. energije od samo 15W
- LED pozadinsko osvjetljenje
- VESA 75 x 75 mm
- robustno postolje prilagođeno touch načinu rada

PM-15 BF

PM-15 BZ TFT touch monitor sa zaslonom diagonale 15", rezolucije 1024 x 768. Sa ravnim zaslonom, tankim kućištem i elegantnog dizajna upotpunjuje Partner tech liniju POS proizvoda.
Sa funkcijom podešavanja parametar na zaslonu (OSD) pojednostavnjuje se postupak prilagodbe korisniku i doprinosi jednostavnoj upotrebi. Kao opcija su ugrađeni zvučnici koji ga čine idealnim za multimedijsku primjenu.
Podesivo postolje omogućuje da se PM-15 BF postavi u najoptimalniji položaj što ga čini vrlo praktičnim. Uklanjanjem postolja pruža se mogućnost VESA standarda montaže na zid ili pult.
U osnovnoj izvedbi zaslon na dodir izveden je u resistive tehnologiji dok je kao opcija moguće odabrati zaslon sa Projected Capacitive Touch (PCT Multitouch) tenologijom koja mu daje veću trajnost i funkcionalnost. Dodatne opcije su čitač magnetnih kartica, čitač smart kartica, RFID čitač, čitač otiska prsta, I-Button, dodatni displej za kupca 2 x 20 znakova VFD ili integrirani 7" CD-70 LCD displej, zvučnici.

PM-116

PM-116 je novi kompaktan i moderan monitor diagonale 11.6", rezolucije 1366x766. Dizajniran je da zauzima malo prostora. Namijenjen je različitim primjenama u maloprodaji i ugostiteljstvu. Može se koristiti kao osnovni monitor za blagajnika ili kao displej za kupca. Opcije su touch funkcija, kit za montažu na zid ili pult, podesivo postolje.